Tävlingen om ”Indiska kokboken” av Ove Pihl avgjord!

september 16, 2013 i Okategoriserade

Tävling

Tävlingen om ”Indiska kokboken” avgjord!

Indiska kokboken av Ove Pihl

Indiska kokboken av Ove Pihl

Ett 10-tal personer anmälde sitt intresse för att vara med i tävlingen om Indiska kokboken av Ove Pihl. Jag tackar för de fina ord och positiva feedback jag fick av er! Det är roligt att höra att ni gillar ”Laga indisk mat”.

Ni gav mig också värdefulla synpunkter på bloggen och ställde relevanta frågor. Någon saknade portionsantal i recepten. Om det inte står något annat kan man utgå från att det räcker till fyra personer. Skriver jag att det blir ”mycket mat” är det 6 portioner eller mer. Alla äter så olika mycket och jag tycker sällan att portionsantalet säger mer än en titt på ingredienserna, så därför har jag hoppat över det. Men alla recept är alltså beräknade till ungefär fyra portioner om det inte står något annat.

De flesta efterfrågade mer information om indiska kryddor. I framtiden kommer det därför bli fler inlägg om just kryddor. Anna Ka Mclaren ville ha recept på indiska kryddblandningar och föreslog även att jag kunde sälja sådana på ”Laga indisk mat”. För den idén får Anna ”Indiska kokboken” av Ove Pihl skickad till sig på posten. Tack för förslaget! Jag ska överväga om det är genomförbart och lönsamt!

Tack också till alla andra tävlingsdeltagare och övriga läsare där ute! :). Kom gärna med mer feedback till lagaindiskmat@hotmail.com.